با سلام میخواهم در مورد یک پسربچه که به تازه گی ۹ ساله شده بنویسم. این پسر بچه از وقتی که شد ۸ ساله شروع کرد به گیر دادن به اینکه خانه باید جمع و جور باشه. ما جرات نمیکنم لباسی یا ظرفی دم دست داشته باشیم که فورا وقتی از مدرسه میاد از دم در می پرسه که امروز تمیز کرده ایم یا نه. اگه چیزی را ببیند که بنظرش خانه را ریخت وپاش کرده شروع می کند به جیغ و داد زدن. من از این بابت هم نگرانم و هم خسته.
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیز نیاز به توضیحات بیشتر هست تا بتونم این موضوع رو ریشه یابی کنم کمی به گذشته برگردید چه اتفاقی در 8سالگی ایشون افتاده که باعث بروز این رفتار شده؟ مثلا مسائل عاطفی یا ورود فرد جدید به خانواده و هر موضوعی که باعث استرس در کودکتون شده باشه که به صورت وسواس خودش رو نشون داده رابطه شما وهمسرتون با هم خوب هست؟ رابطه والدین با فرزند به چه نحو است؟با او دوستانه رفتار میکنید یا دستوری ؟ایا فردی در دوست وآشنای شما هست که وسواس تمیزی داشته باشه؟ این حساسیت فقط در تمیز بودن خانه هست ویا در موارد دیگر هم رفتارهای نابهنجار دارند ؟ این حساسیت فقط به منزل خودتون ختم میشه ویا اگر مهمانی بره و انجا هم شلوغ باشه بهم میریزه ؟ رابطش در مدرسه بادوستانش به چه نحو است از نظر درسی در چه سطحی هست نظر معلم در مورد رفتارش در مدرسه با دوستان و عملکرد ایشان چگونه است این رفتار یک حالت وسواسی هست که بنظر میرسه از استرس اتفاق افتاده باشه لکن با توضیحات بیشتر وپاسخ به سوالات بالا بهتر میتونیم ریشه یابی کنیم