رابطه آشنایی برای ازدواج

با سلام، من و شخصی چند وقت داخل یه رابطه آشنایی هستیم و هدفمون ازدواجه اما ایشون سر هر بحثی میخواد بزاره بره ومن باید برش گردونم و میگه که این اواخر عصبی شده دوره های درمانشو بگذرونه و خوب میشه من با چندتا روانشناس حرف زدم گفتن که این رابطه رو تموم کنی بهتره ولی من ایشونو دوست دارم خواستم بپرسم واقعا باید تموم کنم؟

اطلاعات تکمیلی

سن 20 جنسیت زن شغل دانشجو وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست من
اشاره کردید که دوست شما در حال گذروندن دوره های درمان هستند اما نفرمودید چه دوره ی درمانی منظورتان است؟ اگر چندین مشاور به شما توصیه کرده اند که از ادامه ارتباط با ایشان صرف نظر کنید و خود شما هم در ارتباط مدام در حال کشمکش هستید به نظر میرسد باید بر میل به ادامه رابطه غلبه کنید و به حفظ سلامت خود فکرکنید. موفق باشید