علت خیانت شوهر

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 272 بازدید 1 تبادل تجربه

با سلام خسته نباشید من 21 سالمه و شوهرم 30 به انتخاب خودشان عروسی کردیم و عاشقانه ولی درست از اولین روزه عروسی همسرم خیانتشو شروع کرده الان 28 ماهه و تا امروز ولی همش زیرش میزنه بهم تهمت میزنه میگه تو خیانت میکنی تهدید به طلاق میکنه هیچ جوره راه نمیاد بیشتر میخواد منو مقصر جلوه بده خودش آزاد باشه به نظرتون چیکار کنم ؟ تو زندگی زناشویی هم عالی هستیم هر خواستمو برطرف میکنه ولی علت این خیانتا چیه؟

اطلاعات تکمیلی

سن 21 جنسیت زن شغل خاندار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام و وقت بخیر
منظور شما رو از خیانت متوجه نشدم ، آیا متوجه ارتباط تلفنی با خانمهایی شده اید؟ ارتباطی را داخل فضای مجازی دیده اید یا آیا همسر شما ارتباط جنسی با فرد یا افراد دیگری دارند و اگر اینطور است چقدر شواهد محکم و کافی برای این موضوع دارید؟ اگر شواهد محکم است چطور همسر شما حاضر به پذیرفتن آنها نیستند و کتمان میکنند ؟ خیانت میتواند دلایل متعددی داشته باشد که با بررسی رابطه شما باید دید کدام عامل بیشتر در ارتباط با شما صدق میکند ، گاهی وقتها مشخص نبودن مرزهای تعهد در یک رابطه و اینکه شما چه انتظاراتی از همسر خود دارید ، گاهی قاطع نبودن شما در برخورد با بی تعهدی های همسر، سرد بودن ارتباط و کمبود محبت در رابطه و گاهی هم کمبود مهارهای درونی مربوط به اراده منجر به خیانت میشود. اگر طبق گفته خودتان همه چیز در ارتباط از نظر شما عالی است باید نظر همسر خود را هم جویا شوید و ببینید آیا این احساس دو طرفه است؟ در صورت مثبت بودن جواب دلیل احساس نیاز به ارتباط های بیرونی چیست و آیا خود شما به تنهایی قادر به حل کردن این مساله هستید یا یک مشاور زوج درمانگر میتواند بهتر به شما کمک کند ؟ از تمام احساسهای بدی که از بی تعهدی های همسر به شما دست میدهد با ایشان صحبت کنید و بخواهید برای ترمیم اعتماد شما و حل این مساله همراه شما قدم بردارند و چنانه نپذیرفتند حتما خودتان به تنهایی برای حفظ سلامت خود به یک روانشناس با تجربه مراجعه کنید. موفق باشید

تجربه شما

 همسرم از طریق تلفن و گردش رفتن با زنها رابطه داره ولی رابطه جنسی رو نمیدونم و مدارک کافی دارم که با چندین زن بهم خیانت کرده به همسرم گفتم که این کارهات باعث سردی و جدایی میشه و ایشون هربار با التماس و گریه از من میخواد که ایشون رو ببخشم الانم یه پسر چهار ماهه دارم خودمم تو یه شهر غریبم خیلی از خانواده ام دورم موندم چجوری همسرمو جلب کنم؟ به خودشم میگم علت خیانت چیه؟ بگو خودمو اصلاح کنم، میگه تو خوبی اشتباه از منه

@ستاره۷۶

سلام مجدد

اگر همسر شما خودشون قبول دارند که رفتارشون باعث ناراحتی شما و صدمه زدن به ارتباطتون میشه بهشون بگید چون از عذر خواهی چندین بار قبل نتیجه ای نگرفتیم فکر میکنم نیاز به کسی داریم که کمکمون کنه و بتونی این مساله رو در رابطه مون اصلاح کنی، برای همین ازت میخوام که با من همراه بشی تا به مشاور زوج درمانگر مراجعه کنیم(این مراجعه حداقل برای پنج جلسه ضروریه)، در صورتی که همراه نشدند بهشون پیامدهای ادامه این رفتار که میتونه سردی و فکر به جدایی باشه رو عنوان کنید.