فشار خون در بارداری

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 37 بازدید 1 تبادل تجربه

خواهش ميكنم زود جوابمو بديد

من هفته سی و سه بارداری هستم و ديروز دكتر فشارم رو گرفت چهارده به روی نه بود من اورژانسی فرستاد بيمارستان هم با دستگاه ازم فشار گرفتن هم آزمايش فوری البومين ادار نوشت برام دادم كه پروتيين نگاتيو بود و اولش تو بيمارستان هر دو دستم سيزده به روی هشت بعد اما بعد از جواب آزمايش دوباره گرفتن يازده به روی هفت بود

خيلی نگرانم الان من بايد دارو استفاده كنم؟ برای جنينم و خودم مشكلی پيش نمياد؟ خواهش ميكنم زود جوابمو بديد كه بايد چيكار كنم ممنونم ازتون

اطلاعات تکمیلی

سن 23 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

توصيه ميشود تحت نظر پزشكتان چند روز در بيمارستان بستری شويد تا چند بار ديگر فشارتان چک شود و پروتين ادرار ٢٤ ساعته و ساير آزمايشات لازم برايتان چک شود . فعلا نياز به داروی ضد فشارخون نداريد فقط رژيم بی نمک را رعايت كنيد.

تجربه شما

دكترم و بيمارستان گفت نياری به بستری نداريد فقط من بايد مرتب فشارمو چک كنم و برام يک آزمايش ٢٤ ساعته نوشت