سلام.دختر چهار و نیم ساله ام به طور ناگهانی در قورت دادن مشکل پیدا کرده قبلا خیلی با اشتها بود ولی چند روز به درستی غذا نمیتونه بخوره و لقمه هاب خیلی کوچیک تو دهنش میزاره میگه نمیره پایین. مخصوصا خوردن گوشت که خیلی علاقه داره دیروز دکتر اطفال میگه تو گلوش چیزی مشخص نمیشه گفت شاید از معدش وقرص امپرازول داد و گفت در صورت بهتر نشدن شنبه ببرمش پیش دکتر گوارش میگفت شاید استخون خورده خواهش میکنم راهنمایبم کنید

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۳ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

پزشک اطفال

درود

اگر در معاينه معمولی مشكلی نداشته حتما بايد آندوسكپی بشه.

اول توسط متخصص گوش و حلق و ببنی پشت حلقش ديده بشه و در صورتيكه مشكلی نداشته باشد، مری و معدش آندوسكپی شود.