سلام

دختر 5 ساله ای دارم، گاهی اوقات انقدر ساکت و در دنیای خودش و اسباب بازی هاش غرق ، انگار در خونه هیچ کسی نیست

کمک حالمه و در خونه حرفمو گوش میده و با ادب هم هست .

ولی بعضی روزها از کنترل خارج میشه ، همش بپر بپر میکنه و از مبل ها میپره و هیجان کنترل نشده داره

مشکل من اینه که مدتی ، بیرون از خونه

وقتایی که پدرش و دوستانم هستن بیشتر شیطنت داره

جوری موقع خرید کردن ، به تمام وسیله های مغازه دست میزنه و بپر بپر میکنه

انقدر اونجا کنجکاوی میکنه که همه میگن چه بچه شیطونی

دختر من دوستی نداره ، هفته ای یکبار پسرعمو و دختر عمو همسن خودشو میبینه

ولی باهاشون بازی نمیکنه زیاد ، یه وقتا هم بازی میکنه

بیشتر به دوست های من علاقه دارن ، چون نازش میدن و بعضی اوقات گوشی خودشونو در اختیار دخترم قرار میدن

از هم صحبتی با بزرگترها لذت میبره

و ادبیات خیلی قوی داره نسبت به سنش

هفته ای یکبار هم کلاس فن بیان و قصه گویی میبرمش

زود به کسایی که بهش محبت میکنن جذب میشه ، چه مرد چه زن

و این برام نگران کنندست ، چون اگه بیرون از خونه باشیم ، همش بغل اوناست و دستم رو نمیگیره ، مگر اینکه حس کنه ناراحتم ، خودش متوجه میشه و میاد باهام حرف میزنه و دستامو میگیره

اصلا" خجالتی نیست و تو جمع خوب حرف میزنه

مشکل من اینه ، این هفته اصلا" به کلاس توجه نداشت و بیشتر اوقات حواسش به بچه های دیگه پرت میشه

و بی توجه به دیگران با یکی از دوستاش کتاب های اونجا رو نگاه میکرد

یه مدت هم برای مدت کوتاهی باشگاه فرستادمش ، احساس میکنم بخاطر فشار روش ، دچار اختلال تمرکز حواس شده بود که انگار هیچ کدوم از حرفامون رو نمیشنید

با مسافرت و دیدن اقوام و همسن های خودش تا حدوی

این مشکلش برطرف شد .

بجز قصه خوانی ، چطور میتونم گوش دادنش رو تقویت کنم ؟

چون هر شب براش قصه میخونم .

من و پدرش زیاد باهاش بازی نمیکنیم. ولی یه وقتا پدرش خیلی باهاش بازی میکنه

اگه هم شبایی بازی نکنن بخاطر خستگی ، دخترم خیلی اذیتش میکنه

لطفا" راهنماییم کنید ، سپاسگذارم؟

اطلاعات تکمیلی

سن 22 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور کودک و بین فردی

سلام‌
بنظر میرسه بین شما و دخترتون تعامل مثبت کمی وجود دارد در عین حال که ممکنه تایم زیادی هم باهم باشید.حتما لازم است در طول روز در خانه سر یک ساعت مشخص و بطور هر روز بمدتد۳۰ دقیقه با او بازی کنید البته بازی ک خودش میخواد و انتخاب میکند و برای او قانونی در طول این مدت زمان نگذارید و محیط خانه رد برای او شاد کنید و البته لازم است شما pmt والدین یاد بگیرید .و حتما دخترتون رو به لحاظ توجه و تمرکز نزد روانشناس خبره ببرید .ارتباط او را باهمسالنش گسترش دهید.و برای بهار شدم‌مهارت شنیداری او کلمات را بصورت ۴تایی بگید و او بشنوه و بعد تکرار کنه مستقیم و معکوس مثلا هوا .آبی.گل.لیوان.و بتدریج تعدادی را بالاتر ببرید.موسیقی ۲الی ۳ دقیقه بگذارید و ار او بخواهید تا زمانی گ موسیقی میخواند شما کارت رو انجام بده مثلا رنگ کردن نقاشی...