عمل هموروئید

69 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام من دوبار عمل همورئید انجام دادم ولی خوب نشدم تنبلی روده دارم زود زود یبوست میشم هر دارویی که مصرف میکنم طبیعی خوب نمیشم دارو که تموم میشه دوباره یبوست میشم و با کارکرد شکمم خیلی عذاب میکشم و مقعدم دوباره ورم میکنه و بیرون میزنه ولی وقتی یبوست میشم و سه روز کارکرد شکم ندارم ورم هام میره داخل و مقعدم عادی میشه چیکار کنم اهل تبریز و سی ساله هستم

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۰ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

فوق تخصص گوارش

سلام. وقت بخیر
یبوست طولانی مدت حتما باید پیگیری شود. اگر بهبود نداشته اید احتمالا نیاز به کولونوسکوپی دارید.
حتما به یک پزشک گوارش مراجعه کنید . از آنجایی که وجود یبوست و ادامه آن موجب عود مجدد همورویید میشود ، پس باید ابتدا برای یبوست درمان شوید.
اگر یبوست شما به داروهای خوراکی ملین پاسخ میدهد میتوانید در این مدت تا زمان مراجعه به پزشک گوارش از این دارو ها استفاده کنید.

تجربه شما

بینهایت ممنون دکتر