عقب افتادن پریود بعد از لاپاراسکوپی

سلام و خسته نباشید.من ۲۸ آذر عمل لاپاراسکوپی و هیسترو انجام دادم ماه بعدش پریود شدم ولی این ماه ۷روز عقب انداختم بی بی چکم مثبت شد ولی آزمایشم بع د۵ روز عقب افتادن پریود منفی شد و یک درد خیلی بد تو سمت چپ زیرشکم دارم ده روز پیش هم‌ سونو دادم و کیست نداشتم میخواستم بدونم علت عقب افتادن پریودم و این درد سمت چپ زیر شکمم از چی میتونه باشه؟ باتشکر

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۷ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زايمان

با سلام

حتما آزمایش خون تیتراژ بتا HCG انجام دهید تا از نظر باردار نبودن به خصوص بارداری خارج از رحم مطمئن شوید