درد در قسمت رحم

با سلام و وقت بخير

حدودا ٣ ماه هست كه در اواسط سيكل قاعدگی زير دل و رحمم درد شديدی مثل  درد دوران قاعدگي حس ميكنم كه حدودا٢،٣روز طول ميكشه و رفته رفته شديد تر ميشه تا زمانی كه به اوج می رسه و به خودی خود فروكش ميكنه.اين درد تقريبا مقارن با زمان تخمک گذاريم هست.اينم اضافه كنم حدود٦ماهه ازدواج كردم.٥ ماه پيش سونو و آزمايش رفتم و همه چي نرمال بوده.من سابقه پلي كيستيک هم دارم.سپاس گزارم

اطلاعات تکمیلی

سن ٢٦ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

باسلام
احتمال درد موقع تخمک گذاری وجود دارد در تخمدان پلی کیستیک هم تخمک گذاری می تواند وجود داشته باشد...