کمک مالی همسر به پدرشوهر

شوهر من کارمنده و پدر شوهرم شغلش آزاده .پدرشوهرم حدودا دو ساله که وضعیت شغلیش زیاد خوب نیست طوری که بعضی روزا اصلا نمیره سر کار و میگه رفتن و نرفتنش فرقی نداره. البته اینم بگم پدرشوهرم دیابت داره و خیلی عصبیه میتونه شغلشو عوض کنه تازه 50 سالشه اما احساس میکنم دیگه حوصله کار کردن نداره و دلش میخواد بازنشسته بشه شوهرم خیلی بهشون کمک میکنه حتی از لحاظ خوراکی هر چیزی واسه خودمون بخره واسه اونا هم میخره ما تازه ازدواج کردیم و من میگم که باید برای زندگیمون پس انداز کنیم نمیگم که به خانوادش کمک نکنه اما از این بدم میاد که پدر شوهرم اصلا به روی خودشم نمیاره اگه پولم داشته باشه قرض مارو نمیده تا اینکه دوباره وضعیت کاریش بد میشه و بازم از شوهرم قرض میکنه .بعضی وقتا سر این جریان با شوهرم بحث میشه و بعدش عذاب وجدان میگیرم که مادیات داره بین منو شوهرم اختلاف میندازه از یک طرف به شوهرم حق میدم که نسبت به خانوادش بی تفاوت نیست و از یک طرف هم احساس میکنم دارن از خوبی شوهرم سواستفاده میکنن هم عذاب وجدان دارم هم عصبانیم چیکار کنم ؟ از این هم میترسم با این دست و دلبازی شوهرم نتونیم واسه آیندمون پس اندازی داشته باشیم اونم با این وضعیت بد اقتصادی ،باور کنید تا اونجایی که بتونم سعی میکنم پس انداز کنم اما شوهرم همش میبخشه...فردا میترسم بهم بگن زنش ولخرجی کرده.....

بعضی وقتا بخاطر این تفکراتم از خودم بدم میاد به شوهرم حق میدم و بعضی وقتا حس میکنم دارن سواستفاده میکنن ازمون دارم دیونه میشم چیکار کنم خیلی پریشونم.خودتون که میدونید مادیات الان تو زندگی چقد مهمه

اطلاعات تکمیلی

سن 22 جنسیت زن شغل محصل وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیزم

متوجه شرایط شما و احساسات متناقضی که تجربه می‌کنید هستم. از یک طرف دوست ندارید به خاطر مادیات با همسرتون دچار اختلاف نظر بشید و احساس مسئولیت ایشون نسبت به خانواده‌شون رو درک می‌کنید و اگر مخالفتی کنید، دچار عذاب وجدان میشید. از طرف دیگه عصبانی هستید از اینکه فکر می‌کنید داره ازتون سوء استفاده میشه. نگران وضعیت مالی و آینده‌تون هستید و مجموع این شرایط داره بهتون فشار میاره.

تامین هزینه‌ها و قرض دادن، دو تا مساله‌ی متفاوت هستند. و با توجه به اهمیت مسائل مالی در کیفیت زندگی و مجموع شرایطی که فرمودید، بهتون پیشنهاد می‌کنم درباره‌ی این مساله، دوستانه، محترمانه، شفاف و واضح با همسرتون صحبت کنید. شرایط رو به ایشون توضیح بدید، احساس خودتون رو بیان کنید و درخواست‌تون رو واضح مطرح کنید. سعی کنید لحن ملایمی داشته باشید همونطور که در نگارش متن هم این رو رعایت کرده بودید. به همسرتون توضیح بدید طوری که ایشون دقیقا متوجه شرایط، احساس و خواسته‌ی شما بشن: (برای مثال): چند ماهه که ما علیرغم هزینه‌های خودمون، هزینه‌های خانواده‌ی شما رو هم به عهده داریم. من متوجه احساس مسئولیت تو هستم اما در عین حال نگرانم و ازت میخوام برنامه‌ریزی مالی دقیق‌تری برای پس‌انداز و ساختن آینده‌مون داشته باشیم.

تلاش کنید منظورتون رو به خوبی برسونید. درک بشید و درک کنید همسرتون رو. و در کنار هم بتونید به توافق نظر برسید.

به خدای بزرگ می‌سپارم‌تون