دوست داشتن یک طرفه

111 بازدید 1 تبادل تجربه

باسلام.من دختر ۲۶ساله ایی هستم. که همیشه در مکان دانشگاه و ... ممتاز و بسیار تلاش گر بودم. و همیشه مغرور و دارای عزت نفس. ولی دو سال پیش با آقایی آشنا شدم. ایشون ۳۹سالشون هست. و یک ازدواج ناموفق داشتن. وقتی من باهاشون آشنا شدم تازه ۱ماه بود جدا شده بودن. و نزدیک دو ماه با من یک رابطه آشنایی داشتن.اما بعدش به خواست ایشون تموم شد.چون گفتن نمیتونن با موضوع طلاق کنار بیان فعلا و در این مدت دو سال بعد از جدایی با خانوم ها ازدواج سفید دارن .ایشون اهل مهمانی و رفیق بازی و ... هستند. اما یک ویژگی بسیار خوبی که داشتن نهایت صداقت و قابل اعتماد بودن ایشون بود.و من بی نهایت عاشق این خصوصیت ایشون شدم. چون با اینکه بهشون از احساسم گفتم ،ایشون با کمال احترام گفتن خیلی برای احساست احترام قائلم اما نمیخوام اذیتت کنم.و دنبال رابطه جدی با دختر خانوم نیستم.

اما متاسفانه بعد از گذشت ۲سال من بهشون علاقه دارم خیلی زیاد به حدی که دوست ندارم با کسی دیگه به هیچ عنوان آشنا بشم.

من حس میکنم دیگه مردی که مثل ایشون نهایت روراستی و صداقت باشه برای من پیدا نمیشه.

راستش این علاقه یک طرفه زندگی منو خراب کرده.

کمکم کنید خواهش میکنم؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۶ جنسیت زن شغل دانشجو وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیزم

شما عاشق مردی شدید که 13 سال ازتون بزرگتر هستند. تجربه‌ی زندگی مشترک، طلاق و روابط متعدد بدون تعهد رو دارند. اهل مهمونی و رفیق‌بازی و ... هستند و در نهایت صداقت و روراستی میگن که به دنبال رابطه‌ی جدی نیستن. متن شما رو چند بار خوندم و متوجه نشدم چطور فردی رو با چنین روابطی، قابل اعتماد می‌دونید! در نظر داشته باشید افرادی که تجربه‌ی ازدواج و زندگی مشترک دارند، به خاطر تجربه‌هایی که کسب می‌کنن می‌تونن به شکلی رفتار کنند که برای افراد مجرد، بسیار جذاب و دلنشین به نظر برسه. این خود شما هستید که باید هوشیار باشید و برای انتخاب‌تون، معیارها و استانداردهایی داشته باشید. پیشنهاد می‌کنم در مورد ازدواج بیشتر مطالعه کنید و در صورت امکان، از جلسات مشاوره‌ی حضوری کمک بگیرید تا به بینش عمیق‌تری در خصوص اهداف، معیارها و بلوغ‌های لازم برای ازدواج دست پیدا کنید. تعهد یکی از اصول ازدواج هست و کسی که با پیش‌فرض عدم تعهد، روابط متعددی رو تجربه می‌کنه، نمی‌تونه گزینه‌ی خوبی برای ازدواج باشه.

به خدای بزرگ می‌سپارم‌تون

تجربه شما

سپاس گزارم از شما و وقتی که گذاشتید و پاسخ دادید .