حالت تهوع موقع خوردن قرص

من یک بار به خاطر حجم زیاد فشار روانی خواستم با قرص ایمی پرامین خودکشی کنم تعداد زیادیشو خوردم چیزیم نشد اما حالت گیجی بهم دست داد الان هر قرصی که میخوام بخوزم حالت تهوع بهم دست میده نمیتونم قرص هامو بخورم باید چیکار کنم؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۰ جنسیت زن وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

پزشک عمومی

با عرض سلام ووقت بخیر
اگرقرصهایتان قابل شکستن هستند انها را به قطعات کوچکتر تقسیم کنید وجرعه های کم اب را برای قورت دادن بخوریدواب خیلی سرد که تحریک کننده باشد نخورید وچند جرعه کوچک اب بخورید  تا رفلکس گگ وتهوع درشما کمتر تحریک شود با تمرین به مرور بهتر میشوید ،