همسرم بدگویی مرا می کند

از اولین روز خواستگاری من مخالف بودم چون ۱سال از همسرم بزرگتر بودم خودشان اصرار به ازدواج داشتن من متولد ۶۴ همسرم ۶۵ از همان دوران عقد اختلاف داشتیم بارها کتکم زد و توهین کرد بعد ازدواج بازم همینطور بود دائم خیانتهای جور وجور ازش دیدم همه رو پنهان میکردم فکر میکردم چون بچه دار نمی شویم این کارا رو میکنه بعد ده سال با آی وی اف بچه دار شدیم اونم دوقلو هنوز با هم اختلاف داشتیم بعد بچه ها دنیا اومدن رفت به خانوادش کلی بدگویی منو کرد و گفت باهاش تفاهم ندارم اونا هم سر یه کدورت گفتن داماد شو طلاقش بده الانم اومدیم راه دور مدام بدگویی منو پیش همکاراش میکنه به همه گفته میخوام طلاقش بدم الا خانواده خودم موندم چه کار کنم؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۳ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام و وقت بخیر
اینکه یک سال اختلاف سنی عامل مشکل شما بوده؟ علاقه ای وجود نداشته ؟ازدواج اجباری بوده ؟به دلیل اینکه بچه دار نمیشدین مشکل پیش اومده؟ من خیلی متوجه نشدم .
اما فکر میکنم شما و همسرتون ارتباطی صحیحی با هم ندارید و حتی خواسته ها و نیازهاتون رو برای هم مشخص نکردین .بهترین راه ارتباط و پیدا کردن و حل مشکل گفتگوی صحیح هست که پیدا کنید مشکل چی هست.