سلام خانم حقیقی فرد روزتون مبارک باشه

خانم دکتر من ۴ ماه و ۲ هفته و ۵ روزه زایمان کردم کلا تغییرکردم به نظافت زندگیم با بی حوصلگی میرسم خستم با شوهرم دعوا دارم من شخصی بودم که از شوهرم شوخ طبع تربودم ولی الان ساکت بی جنبه شدم تا شوهرم حرفی میزنه عصبانی میشم از نزدیکی خوشم نمیاد اگه منو میبوسه از بوسش بدم میاد بهش رک میگم منو نبوس بدم میاد یا در حین نزدیکی عصبی میشم و ادامه نمیدم شوهرم داره تحمل میکنه طفلی جز محبت چیزی نداره نمیدونم چیکارکنم با کوچیکترین حرفش اشکم درمیاد باهاش قهر میکنم کسی بودم که از کسی ناراحتی به دل نمیگرفتم ولی الان کینه میشه برام تو رو خدا کمکم کنید زندگیمون سرد و تکراری شده

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۲ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام و ممنون
به نظر به علت تغییرات اخیر زندگی کمی خسته شده اید. بهتر است کمی استراحت کنید و برای انجام کارهای خانه و نگهداری از فرزندتان کمک بگیرید. ورزش کنید در این مورد با همسرتان صحبت کنید. در اوایل به علت تغییرات هورمونی طبیعی است ولی اگر ادامه پیدا کرد حتما بیشتر بررسی شوید. یادتان باشد این روزهای سخت هم میگذرد.  روز خوش