عشق و علاقه بیش از حد

سلام من یک سال نامزد هستم. خیلی به همسرم علاقه دارم خیلی دلم براش تنگ میشه زیاد بهش محبت میکنم اونم همینطور ولی همه میگن که نباید زیاد محبت بکنم بهش چون شاید زده بشه میخواستم بدونم این درسته این حرف ممنون میشم راهنماییم کنید؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۱۸ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام
امیدوارم که خوب باشید
نمیدونم منظور اطرافیان شما از محبت زیاد چی هست و آیا معیار سنجششون درست هست یا خیر؟ اما محبت کردن اگر متقابل باشد و باعث ایجاد وابستگی و کنترل کردن شریک زندگی در رابطه نشه هیچ مشکلی ایجاد نمیکنه اما‌ مواردی که باید در ابراز علاقه تون به اون توجه داشته باشید این هست که :
۱-همونطور که همسرتون رو دوست دارید به حریم شخصی ایشون هم احترام بگذارید، احترامی که بر پایه اعتماد باشه و بهشون نشون بدید که در عین علاقه مندی به ایشون اعتماد هم دارید
۲- به سایر احساساتتون مثل عصبانیت و غم هم توجه کنید و انتظار نداشته باشید رابطه همیشه در بهترین حالت خود و با هیجان بالا قرار داشته باشد بلکه گفتگوهایی رو با همسرتون داشته باشید که بدانید در مواقعی که هرکدام غمگین، خسته یا عصبانی هستید باید چطور باهم رفتار کنید ، چه مهارتهایی داشته باشید و به این قسمت از رابطه هم اهمیت بدهید، مثلا: در مواقع جروبحث هیچ وقت به همدیگر بی احترامی نکنید، سعی کنید به جای سکوت یا لجبازی درباره ناراحتی خودتون گفتگو کنید و مهارت حل مساله داشته باشید

۳-ابراز علاقه به یک‌ وظیفه همراه با توقع تبدیل نشود، معمولا در اوایل یک  رابطه عاطفی هیجان بیشتر است و رفته رفته از این هیجان کم میشود، شما باید در عین حال که علاقه خود را به همسرتون حفظ میکنید با وضعیتهای جدید هم سازگار شوید و فکر نکنید که با مرور زمان علاقه رو به کاهش میرود، آنچه که متعادل میشود هیجان است
موفق باشید