اشتهای خیلی زیاد

سلام 4 ماه میشه اشتهام خیلی زیاد شده در حدی که روزی 6 یا 7 بار باید غذا بخورم هرچی میخوام رژیم بگیرم نمیشه زود زود گشنم میشه چجوری رژیم بگیرم؟

اطلاعات تکمیلی

سن 23 جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور تغذیه و رژیم درمانی

سلام و وقت بخیر
قند های ساده مثل شیرینی ها ، نان هاس سفید ، قند و شکر رژیمتون رو کنترل کنید ، میوه و سبزیجات حتما در رژیم غذایی و در میان وعده ها باشد ، غذاها را در معرض دید قرار ندهید ، مصرف ترشیجات و آبلیمو و سایر غذاهای محرک اشتها رو به حداقل برسانید ، روان درمانی کنید ، با کارشناس یا متخصص تغذیه برای تجویز کاهنده اشتهای مناسب مشورت کنید ، فریب دمنوش ها و داروهای تبلیغاتی رو نخورید و حتما زیر نظر متخصص تغذیه داروهای کاهنده اشتها رو مصرف کنید