سوزش و تکرر ادرار بعد از زایمان

باسلام. من ۴ماهه زایمان کردم. دکترم بهم پماد کلوتریمازول داد بعد از زایمان استفاده کردم برای قارچ. خوب شدم ولی روزای آخرش کم کم سوزش ادرار گرفتم. تا الان سوزش دارم یکخورده شاید کم تر شده باشه فقط. خلاصه دکترم گفت قارچ نداری و کشت ادرار انجام دادم و عفونت ادراری داشتم. و دوبار آزمایش دادم عفونت داشتم و دارو خوردم دفعه بعد آزمایشگاهمو دکترم عوض کرد و آزمایشم نشون داد که عفونت ندارم. ولی احساس دستشویی داشتن جدیدا دارم و سوزش هم سر جای خودش هست. میخواستم بپرسم یعنی ممکنه آزمایشگاه اشتباه تشخیص بده و من عفونتم خوب نشده باشه؟ دکترم برام سونوگرافی نوشته میگه شاید ادرار باقی میمونه تو مثانه. واسه سوزش هم آب و سرکه گفته بشورم خودمو.

خواهشا راهنماییم کنید که من باید چیکار کنم؟ میترسم

اطلاعات تکمیلی

جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام
در مورد عفونت قارچی واژینال متخصص زنان یا ماما با معاینه بالینی امکان تشخیص دارند،همچنین چک و‌معاینه محل بخیه ها(درصورت زایمان طبیعی) توسط پزشک انجام شود.
عفونت ادراری با آزمایش قابل تشخیص است و چنانچه بعد از مصرف داروها آزمایش ادرار شما عفونتی نشان نداده پس مشکل خاصی نیست هرچند بهتر است دوره درمان دارویی را تکمیل کنید و نصفه و نیمه رها نکنید چون امکان عود مجدد وجود دارد.
 تست پاپ اسمیر بعد از زایمان به همه خانمها توصیه میشود. تکرار آزمایش مجدد برای بررسی عفونت ادراری بعد از مصرف داروها لازم است.شستشوی روزانه با ژل شستشوی واژینال انجام بدهید و دقت کافی داشته باشید که حتما بعد از هر بار دستشویی و شستشو ناحیه تناسلی بطور کامل خشک بشود و لباس زیر هیچگونه نم و رطوبتی نداشته باشد