تیر کشیدن شکم در بارداری

سلام خسته نباشید من هفته ۲۲ یا ۲۳ بارداری هستم که در هفته ۱۲سرکلاژ شدم و شیاف پروژسترون استفاده میکردم که دکترم گفت شیاف استفاده نکنم و آمپول پرولوتون هفته ای یکبار ۲۵۰بزنم الان امروز احساس درد زیر شکم داشتم خیلی کم که یکم درد میکنه بعد دردش میوفته و بعد یک یا دو ساعت دیگر درد میگیره که دردم شدید نیست. بیشتر موقعی که روی پا وایسادم میگیره میخوام ببینم طبیعیه یا با دکترم مشورت کنم. بالای شکمم سمت راست تیر میکشه علتش چیه؟ممنون

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۱ جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

سلام عزيزم چون شما سركلاژ شده ايد بهتر است به علائمتان دقت نماييد

هنگام درد به اورژانس زنان مراجعه و انقباضاتتان چک شود

اگر انقباضات غير موثر بود پس درد مهمی نيست و در معرض زايمان زودرس نيستيد

موفق باشيد