سلام خواهش میکنم کمک کنید. من 18سالمه و کنکوریم امسال چند سال پیش متوجه خیانت پدرم نسبت به مادرم شدم وقتی هر روز دیدم پدرم با کسی تماس میگیره شمارشو برداشتم و بهش زنگ زدم یک خانوم بود خیلی ترسوندمش و دیگه با بابام رابطه ایی نداشت. تازگیا بازم رفتاراش مشکوک شده امروز از سرکار اومد خیلی خسته بود وهمش اه و ناله میکرد که کمرم درد میکنه و بعد کسی بهش زنگ زد خوب باهاش حرف زد دیدم بلند شد آماده شد بره بیرون خواستم گوشیشو ببینم نذاشت بهم سیلی زد بخاطر یک گوشی و اون دختری که حتما باهاش حرف میزنه به من سیلی زد تو رو خدا بگین چیکار کنم چجوری مطمئن بشم؟ میخوام شمارشو از تو گوشی بردارم اما هر دفعه پاکش میکنه از این طرف فشار کنکور از این طرف کارایی پدرم تو رو خدا راهنمایی کنید

اطلاعات تکمیلی

سن 18 جنسیت زن شغل کنکوری وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام
عزیزم من متوجه نگرانی و ناراحتی شما هستم
اما کنجکاوی و دخالت شما در رابطه مادر و پدرتون مشکلی رو حل نمیکنه. این مسیله به رابطه پدر ومادرتون مربوط است شما خودتون رو بیش از این درگیر این مساله نکنید .شما دارید به جای فرزند نقش همسر رو ایفا میکنید . به دنبال رفتارهای مشکوک پدرتون هستید.
 اگر مادرتون صلاح بدونند خودشون با پدرتون صحبت می کنند و اقدامی برای رابطه شون میکنند
لطفا فقط فرزند خانواده باشید . برای مادرو پدرتون والدگری نکنید .اونها نیاز به حمایت شما ندارند
تنها کمکی که میتونید بکنید تشویق شون کنید به زوج درمانگر مراجعه کنند .
و عذاب وجدان رو از خودتون دور کنید و برای درس تون برنامه ریزی کنید