تفاوت سنی زیاد و افکار منفی

با سلام. نزديک يک سال هست كه با پسری تقريبا نه سال كوچكتر از خودم آشنا شدم. نسبت به من علاقه زيادی دارن منم نسبت بهشون علاقه دارم ولی ميترسم علاقه ايشون صرفا به اقتضای سنيشون باشه. در حال خاضر ايشون بيست سالشونه. وقتی قبولشون كردم اصلا فكر نميكردم تا اينجاها پيش بياد. اما اين فاصله سنی يک جورايی شده خوره جونم افكار منفی به سراغم ميان و اعتماد به نفسم كاملا كم شده

البته ناگفته نماند كه قبل از من به يک خانومی پيشنهاد داده بودن و تو چتشون با يكی از دوستاشون خوندم كه نوشته بودن هيچكس نميتونه اون خانومو اندازه من دوست داشته باشه .منظورشون خانومی بود كه بهشون جواب رد داده بود. بعد خوندن اين چت هم نسبت بهش ديد منفی پيدا كردم البته خودش الان قسم ميخوره كه فقط منو ميخواد. اما اين فاصله سنی و اون چت خواه ناخواه منو ميشكونه.

چيكار كنم ؟ ميخوام تموم كنم اما حرفايی ميزنه كه ميترسم به خودش آسيب بزنه

اطلاعات تکمیلی

سن ٢٨ جنسیت زن شغل دانشجو وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام
عزیزم من به طور قطعی در فضای اینترنت و بدون هیچ شناختی نمی تونم بگم ادامه این رابطه درست هست یا خیر . اما این رو بدونید اگر به ازدواج ختم شود رابطه بسیار پر چالشی خواهید داشت .
شما بسیار پخته تر هستید. نوع نگاهتون به مسایل. و.. میتونه اختلافات زیادی رو به همراه داشته باشد ضمن اینکه رضایت ندادن خانواده هم به احتمال خیلی زیاد به آن اضافه کنید
 مزیا و معایب ادامه این رابطه رو خوب بررسی کنید
و اگر تصمیم قطعی گرفتید برای پایان رابطه جدی و جراتمند بدون در نظر گرفتن تهدیدات باهاش صحبت کنید و بگید این تصمیم به صلاح هر دونفرمون هست و سرحرف تون بایستید . اما اگر خواستید این رابطه ادامه پیدا کنه که در نهایت به ازدواج ختم بشه حتما حتما از مشاور به طور حضوری کمک بگیرید