استرس بارداری

 سلام خسته نباشید من همش قکرای منفی تو سرم‌ میاد و‌ استرس دارم طوری که میشینم گریه میکنم و اصلا این استرس آرومی نداره هر کاری میکنم آخر ۳۳هفته هستم از زایمان طبیعی هم به شدت میترسم چیکار کنم؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۱۹ جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام ممنونم
این افکار در دوران بارداری بعلت تغییرات شیمیایی و هورمونی بدن تا حدی طبیعی است ولی برای اینکه زندگی طبیعی شما را مختل نکند و تبدیل به اختلال نشود سعی کنید این افکار منفی را با استفاده از تکنیک دفترچه یاد داشت مدیریت کنید به این ترتیب که هر فکر منفی که وارد ذهنتان می شود را بنویسید و ‌در مقابلش یک فکر مثبت بنویسید در این حالت ذهن شما فرا می گیرد که هر گاه این فکر منفی در ذهنتان خطور کرد چه فکر مثبتی را جایگزین آن نماید و به مرور زمان و تمرین این تکنیک باعث می شود که شما به فردی با ذهن مثبت و شاد تبدیل شوید. موفق باشید.