ارگاسم در خواب

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 400 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام. وقت بخیر دکتر. من آی وی اف کردم .اما من یک مشکلی دارم. من از خیلی قبل پیش در خواب ارگاسم میشم. در شب 12 آی وی افم هم در خواب این اتفاق افتاد که منجر یک خونریزی شد اما خدا رحم کرد و جنینم موند دیشب که شب 16 انتقالم بود هم دوباره اتفاق افتاد که خداروشکر خونریزی نکردم اما خیلی حس ترس دارم که مبادا جنینم آسیب ببینه بتام روز 13 188 و روز 15.491 بود. ممکنه جنین آسیب دیده باشه دیشب از ارگاسم من؟ چکار کنم این اتفاق نیفته؟ این اتفاق اصلا دست من نیست و من اصلا فکر میکنم به این مسائل و کاملا ناخودآگاهه. میشه بگید خطری جنینمو تهدید میکنه یا نه؟ راهنمایی کنید لطفا. ممنون میشم

اطلاعات تکمیلی

سن 29 جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

ارگاسم هیچ آسیبی به بارداری نمیزند.و در بارداری نزدیکی هم ممنوع نیست مگر در مواردی که جفت پایین باشد.

خونریزی شما ربطی به ارگاسم ندارد

تجربه شما

ممنون از پاسختون. یک سوال دیگه هم دارم ممنون میشم جواب بدید. من دفعه پیش یک غذای ممنوعه با ویتامین آ زیاد خوردم به مقدار زیاد که دچار مسمومیت شدم و جنینم رو از دست دادم. ایندفعه تو غذا خوردن خیلی مراعات میکنم اما حس میکنم معدم سنگینه و پر و درد خيلی خفیف و اینکه دلم پیچ میخوره انگار. این حس طبیعیه؟ خطری نداره؟

@پرنیانم_پ

کاربر گرامی سلام. لطفا سوال خود را در صفحه اصلی بخش کلینیک مطرح کنید. سپاس