اثبات خیانت همسر

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 941 بازدید 1 تبادل تجربه

با سلام و خسته نباشید همسر من ۲۵ سالش هست ما دو ساله ازدواج کردیم سه ماه بعد از ازدواج بچه دار شدیم که درست در سالگرد ازدواجمون بچمون به دنیا اومد از ماه آخر بارداریم تا کنون بارها شاهد خیانت هاش بودم بار اول رابطه با زنی بدکاره (با عرض پوزش) بود بار بعدش دوستی با یک خانم مطلقه همراه با دو بچه که ده سال از خودش بزرگتر بود تا پای صیغه پیش رفت که نزاشتم بعد هم به طور جدی نبود یا تماس و یا زنگ و... تا اینکه بارها دچار خیانت شد چه زنگی چه پیامی و چه رابطه و دوستی و قرار و... این چند روزه هم دچار خیانت شده با یک زن شوهردار و بچه دار من هر دوشون رو دیدم همه زن هم شوهرش . با هم پیام رد و بدل کردن که من عکسش رو چندتاییش دارم همچنین تماس که با هم میگیرن صداشون رو ضبط کردم همچنین زمان هایی که با هم تماس میگیرن تاریخچه اش رو دارم

آیا از لحاظ قانونی میتونم شکایت کنم از شوهرم یا زن و یا هر دو

 آیا مدارکم قابل قبول هست و یا خود جرم محسوب میشه(آخه با برنامه های خاصی که رو گوشی شوهرم به طور پنهانی ریخته ام این مدارک رو جمع کردم)

آیا با این مدارک میشود طلاق گرفت آیا حضانت کودکم به من میدهد حتی بعد دو سالگی؟

کلا از لحاظ حقوقی چه کارهایی میتونم انجام بدم ؟

در ضمن شوهر من کارگر یه کارخونه هست ماهی طبق قانون کار حقوق میگیره

من هم درآمدی ندارم و نمیتونم درخواست مهریه بدم از اونجایی که باید مقداری پول به حساب فکر کنم دادگاه ریخته بشه لطفا راهنمایی کنید؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۲ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

وکیل پایه یک دادگستری

با سلام و عرض ادب

1. برای دادگاه صدای ضبط شده و اطلاعات شبکه های مجازی ملاک عمل نیست و صرف صدای ضبط شده نمی توانید رای بگیرید ولی در صورت سایر ادله و مدارکی موجود باشد که نشان دهنده رابطه نامشروع باشند می توانید امیدوار باشید تا شاید رای محکومیت ایشان صادر شود که نهایتا جزای نقدی و تا 99 ضربه شلاق است.

2. خیر فقط با این مورد به شما حق طلاق داده نمی شود و حداقل برای گرفتن حق طلاق باید دو رای محکومیت کیفری داشته باشید.

3. حضانت فرزند چه دختر چه پسر تا هفت سال بر عهده مادر است و بعد از ان در دختر تا 9 و در پسر تا 15 سال بر عهده پدر هست و بعد از رسیدن به سن تکلیف خود فرزند تشخیص می دهد با پدر زندگی کند یا با مادر ولی در هر حال نفقه با پدر است.

4. می توانید به کانون وکلای استان محل زندگیتان مراجعه کنید و تقاضای وکیل معاضدتی کنید.

توصیه عمومی: همیشه اقدام قضایی و قانونی را بعنوان آخرین راه در نظر بگیرید و قبل از هر اقدامی سعی کنید با مصالحه و سازش و داوری توسط افراد خبره و حقوقدان مشکلات خود را حل نمایید.

موفق باشید

تجربه شما

ممنون از پاسخگویی

من عکس از پیام هایی که زنه فرستاده چندتا ازش دارم اما در متنش اشاره ای به رابطه نبوده فقط کلماتی مانند عزیزم ،یادت نره پیاما رو پاک کنی زنت نبینه و... نوشته شده

اگر درخواست پرینت از دادگاه کنیم آیا مورد قبول هست؟ پرینت از چند ماه تحویل میدن و چه مدت طول میکشه؟

@malmaly

با سلام مجدد

در صورت شکایت قاضی دادگاه اقدام به استعلام متن پیامکهای ارسالی از طریق مخابرات می نماید.

حدود یک ماه تا فرستادن تقاضا تا ارسال متن پیامها که بصورت محرمانه است معمولا طول می کشد که بستگی به شرایط شهرستان و واحد مخابراتی امکان کمتر یا بیشتر شدن آن است.

و زمان مشخصی برای استعلام پرینت وجود ندارد