مستقل نبودن پسر چهار ساله

سلام پسرم ٤ سال و نيمشه اصلا علاقه ای به بازی كردن نداره و كل روز جلو تلویزيونه مگر اينكه من باهاش بازی كنم تا مشغولشه مهدم نميره ساعتی ميبرمش اصلا نميره با بچه های ديگه بازی كنه  امسال بايد بره پيش دبستانی ولی اصلا آمادگيشو نداره و مستقل نيست حتی برای دستشويی رفتن انقدر مقاومت ميكنه تا من همراهش برم. اگه يک سال ديرتر ببرمش پيش دبستانی بهتر نيست ممنون ميشم راهنماييم كنيد؟

اطلاعات تکمیلی

سن 32 جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور کودک و بین فردی

سلام مادر عزیز. درود بر شما.
یک سال دیرتر رفتن گزینه مناسبی نیست و بهتر است از همین امروز برای بهبود ارتباط اجتماعی پسرتان تلاش کنید.

توجه کنید که 1. مساله فقط وابستگی به شماست؟ یا 2. مسائل دیگری را نیز در او مشاهده میکنید؟ مثل عدم کنترل ادرار و مدفوع، تاخیر در گفتار، عدم ارتباط با کودکان و حتی بزرگسالان، و... .
در مورد اول احتمال اضطراب وجود دارد و لازم است ابتدا محیط خانه از نظر روانی ایمن شود. به رابطه خود با او توجه کنید و مواظب باشید این وابستگی را تقویت نکنید. ساعات تلوزیون دیدن را به دو ساعت در روز کاهش دهید و بیشتر با او بازی کنید. در بازی های خود نقش هایی که در مهد و مدرسه لازم است ایفا کنید. مثلا بازی دوست پیدا کردن و ... .
در مورد دوم اگر مسائل دیگری را نیز مشاهده میکنید بهتر است به یک روانشناس کودک مراجعه کنید تا ارزیابی های لازم انجام شود و برای رفع ان اقدام شود.
شاد و سلامت باشید.