کندن مو در موقع عصبانیت

106 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام خسته نباشید .من یک مشکلی دارم و خجالت میکشم به کسی بگم. من وقتایی که استرس دارم و عصبانی هستم موهای سرم رو میکنم شاید روزی به 50 تا تار مو برسه یک تیکه از سرم خالی شده دارم دیوونه میشم به هیچکس هم نمیتونم بگم کمکم کنید تو رو قرآن من حتی هرازگاهی هم موهامو میخورم وقتی دقت کردم دیدم که موقع عصبانیت بیشتر میشه خیلی تو نت جستجو کردم میدونم خیلی بده و گفته بود باید تحت درمان قرار بگیرم که متاسفانه خجالت میکشم ممنون میشم کمکم کنید تا این عادت رو ترک کنم

اطلاعات تکمیلی

سن 23 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام اختلال وسواس کندن مو می تواند
عملکرد فردی و اجتماعی شما را مختل کند و خوردن مو می تواند به سلامتی شما آسیب بزند این عادت را با یک عادت مثبت جایگزین کنید یا در مواقع استرس با تنفس عمیق و شمرده و مشت کردن دستها این مسئله را کنترل کنی یا دستهای خود را مشغول نگه دارید مثلا با انجام کارهای هنری. موفق باشید.

تجربه شما

من موقع ناراحتی مژه هام رو تک تک میکنم الان دوتا چشمم خالی شده فقط گوشه های چشمم چند تا دونه مژه هست با کندنشون آروم میشم