عكس رنگی و عدم اسبليج تاخيری لگنی

عكس رنگي گرفتم لوله هاي رحم باز بودن اما اسبيليج لگنی تاخيري نداشتم تو شرح عكس

دكتر زنان ديد گفت كاملا مسدود هم نيست و يک مقدار از هر دو سمت نشتي داره و گفت شايد هم بخاطر درد و انقباضات مايع حاجب كاملا نشت نكرده باشه

گفت دو ماه اقدام كن بی دارو اگه باردار نشدی بيا لاپارا كنم اما لاپارا هم درمانی نيست

آيا با باز بودن يه كم ميشه باردار شد؟

يا زودتر برم لاپاراسكوپی

سنم ٣٧ساله و استرس دارم

اطلاعات تکمیلی

سن ٣٧
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

اگر در هيسترو لوله ها دو طرف ترشح داشته اند يعنی باز هستند و اگر پس از ٦ ماه باردار نشديد لازم است كه توسط فلوشيپ لاپاروسكوپی ، لاپاروسكوپی انجام شود تا چسبندگی ها باز شوند .