خونريزی بعد از قرص جلوگیری

سلام خسته نباشيد من ٢١ آذر عمل سزارين جهت سقط جنين انجام دادم و بعد ١٠روز خونريزيم شروع شد و گاهی لكه بينی بود حدود يكماه پيش رفتم دكتر و سونوی واژينال دادم همه چی خوب بود و چند روز بعدش خونريزيم خيلی شديد شد كه دكترم بهم دوتا آمپول داد كه دو شب پشت هم هر دو رو زدم و خونريزيم قطع شد و قرص جلوگيری داد كه بخورم هنوز سه تا دونه از قرص جلوگيری من مونده و تموم نشده ولی من امروز پريود شدم علت چی ميتونه باشه خسته شدم كمكم كنيد

اطلاعات تکمیلی

سن ٢٥ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام

اختلال در قاعدگی بعد از سقط جنین در ماههای بالای بارداری ممکنه به دلیل عدم بازگشت هورمونها به سطح تعادل و همچنین ناراحتی و استرس بوجود بیاد. ادامه قرصهای جلوگیری از بارداری رو طبق نظر پزشکتون ادامه بدید. شرایط بزودی به حالت نرمال برخواهد گشت ولی تا چند ماه چکاپ های منظم داشته باشید