رفتار درست با جاری

97 بازدید 1 تبادل تجربه

عرض سلام و تشکر از وقتی که میگذارید

من خانواده همسرم خوبن و همسرم که عالیه و منو خیلی دوست داره. اما با توجه به اینکه تعدادشون زیاده یک تفاوتها و تبعیض هایی رو میبینم .جاری بزرگم دوست داشته که همسرم خواهرش رو بگیره برای همین دل خوشی از ما نداره و تمام تلاشش از بین بردن اعتبار منه .جاری دومی هم اوایل خوب بود اما چون خانواده همسر به من توجه نشون دادن به خاطر احترامی که براشون میذارم حسادتش گل کرد .یک رفتارهای بدی داره و بی احترامی بهم میکنه مثلا از جلوی درش رد میشم در رو محکم میبنده یا اینکه خونه مادرشوهرم بودنی بهم سلام نمیده و کادویی میخواد بهم بده لباس های بد میده کسی خونمون بودنی میاد از راهرو صداش میکنه نمیای خونه ما و میبرش در برابر این بی احترامی ها برای اینکه خودم را کنترل کنم چیکار کنم که اذیت نشم .و اینکه چجوری رفتار کنم؟ ممنون میشم از راهنماییتون

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۳ جنسیت زن شغل دانشجو وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیز
ممنونم از اینکه این موضوع رو با ما در میان گذاشتین
همیشه این رو به خاطر داشته باشید که اعتبار یک نفر تنها با رفتار و شخصیتش ارزیابی میشود، اینکه کسی سعی کند در حق شما کم لطفی کند تا به اعتبار شما لطمه وارد شود شاید در کوتاه مدت اثرگذار باشد اما مطمئن باشید اطرافیان شما با دیدن رفتار و گفتار مناسب شما متوجه خواهند شد که حق با چه کسی است
قطعا کسی که کادوی نامناسبی برای شما تهیه میکند یا رفتار نادرستی داره شخصیت ضعیف خودش رو نمایش میده
شما همیشه باید با دیگران طوری رفتار کنید که عقلتان و در عین حال احساستان بر درستی آن صحه میگذارد، در حد اعتدال به آنها احترام بگذارید تا به مرور زمان متوجه اشتباهاتشان بشوند

تجربه شما

تشکر از جوابتون مشاور عزیز.