اقدام بارداری و مصرف قرص آهن

سلام من تنبلی تخمدان داشتم و حدود 3 ماه تحت درمانم و روز 12 و 13 پریود آمپول زدم و بعد هم اقدام داشتم برای بارداری و البته همچنان دکتر دارو داده تا 1 ماه آینده متفورمین و یک قرص که باید از روز 15 پریود بخورم. اگر باردار باشم باید مصرف دارو مخصوصا متفورمیت رو قطع کنم ؟ چون دکتر چیزی نگفت فقط گفت حتما اقدام کنید. و از طرفی تست بادی کامپوزیشن دادم حدود 3 کیلو کمبود پروتئین دارم و 16 کیلو چربی که باید تبدیل به عضله بشه و البته کمبود آب و کلسیم ک پزشک میگفت به دلیل مصرف قرص های هورمونی هم هست و باید بیشتر مراقب تغذیه باشی.   خلاصه اینکه چه رژیم غذایی داشته باشم که بعد از بارداری هم بچه سالمی داشته باشم هم بدن خودم تحلیل نره . احتما اینکه باردار بشم چقدر هست ؟ و دوم اینکه مصرف قرص آهن و مولتی ویتامین ها رو از کی باید شروع کنم ؟ چه زمانی باید بخورم ؟ قبل یا بعد غذا ؟ صبح یا آخر شب ? هر روز بخورم یا روز در میان ؟ و کتابی هست که بگه هر هفته از بارداری چه باید خورد یا نخورد ؟

اطلاعات تکمیلی

سن 28 جنسیت زن شغل مدرس وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام
مصرف متفورمین برای کنترل وضعیت تنبلی تخمدان(سندرم تخمدان پلی‌کیستیک) تجویز میشود و در صورت تخمک‌کذاری مناسب وبارداری دیگر نیازی به مصرف متفورمین و داروی دیگر(احتمالا دوفاستون باشد) نیست.
مصرف اسید فولیک روزانه از سه ماه قبل از بارداری تا پایان سه ماهه اپل بارداری و بعد از آن مصرف قرص آهن از شروع ماه چهارم بارداری توصیه میشود. جهت کسب اطلاعات لازم میتوانید از پکیج های آموزشی آمادگی دوران بارداری و یا حضور در این کلاسها به ه ببرید