فانلینگ در بارداری چیست؟

سلام، من دیروز سونو بودم و طول سرویکسم ۳۸ بود و دکتر سونو گفت یه فانلینگ ۸*۹ میلی میبینه، دکتر خودم بهم گفت دهانه رحمت داره باز میشه و استراحت مطلق بهم داده، حالا سوالی که داشتم اینه که اصلا فانلینگ دقیقا چیه و کجاست؟ آیا این وضعیت من خیلی خطرناکه؟ مثلا خطرناکتر از وقتی که طول سرویکس کم باشه؟ با استراحت بسته میشه این سوراخ؟ من واقعا نگرانم ممنون میشم جواب بدین، راستی من تو هفته ۲۲ هستم

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۰ جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

فانلینگ یعنی بازشدگی در قسمتی از دهانه رحم.

و احتمال زایمان را مطرح میکند.

در این موارد دارو.استراحت.نداشتن نزدیکی و پیگیری با سونو لازم است.

سیر آن قابل پیش بینی نیست .