سلام دو ماه پیش سرکلاژ شدم طبق آزمایشات عفونت قارچی واژن دارم تا حالا دو بسته پماد کلوتریمازول استفاده کردم حدود دو هفته پشت سر هم ولی سوزش واژن و درد واژنم خوب نمیشود سوزش درونی دارم دوبار تا حالا دکتر رفتم که هر سری کلوتریمازول بهم داده خوب نمیشم من چکار کنم به خدا خسته شدم کمکم کنید.

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۶ جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

شلوار و شورت نپوشيد .از تماس جنسی خودداری كنيد.

داروها را تحت نظر پزشكتان مصرف كنيد از ژل های شست و شو ضد قارچ استفاده كنيد.

درمان مشكل است و ممكن است علايم تا زمان كشيدن نخ سركلاژ ادامه يابد.