با سلام منم ۱۹ ساله هستم ۴ ساله ازدواج کردم از اول با دروغ، همسرم وارد خانوادم شد پدرم‌ مخالف بود و از مادرم جدا شده بود و مادر پافشاری میکرد به اینکه جواب مثبت بدهم و من جواب مثبت دادم و اینکه قرار شد من بالای خونه پدرشوهرم زندگی کنم پدرشوهر خیلی پولدار نیست فقط زمین داره و یکم پول داخل بانک ۱۱ نفرن که ازدواج کردن ما بالا زندگی میکنیم از اول که اومدیم‌ حدود ۸ تومنم بنایی کردیم و هر ماه ماهی ۴۰۰ اجاره دادیم ولی امسال میگه باید ۵ تومن بدید ما نداریم حتی هزار تومنم شوهرم کارگره ماهی ۱۴۰۰ تازه خرج خونمون هم نمیشه یک دختر یکساله هم دارم خیلی در زندگیمون دخالت میکننن هر چی میخریم میگن چرا خریدید من ۱۱ تومن طلا دارم میگه بفروش بده به ما یا ماشینتونو بفروش همش خونمون جنگه از اون ور هم اصلا نمیتونم پا بشم از اینجا خونه گیرم نمیاد خونمون شده همش دعوا شوهرم‌ میگه طلاق بگیر همش خسته شدم بخدا

چیکار کنم خودم تهرانم مادرم قم نمیتونم برم پیشش من بدون دخترم میمیرم

خسته شدم همش همسرم عصبی میشه همش میگه ندارم حتی اگر هم داشته باشه میگه چرا میان خونمون مامانت اینا حتی مامانم بیاد پول برای خورد و خوراکشم خودش میاره خیلی اخلاقش بده چیکار کنم کمکم کنید آیا طلاق بهترین راهه؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۱۹ جنسیت زن شغل خاندار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام همراه عزيز ✋🏻
ممنون از اينكه مارا انتخاب كرديد
متوجه هستم كه اكنون در يك مرحله بسيار سخت قرار گرفته ايد و حالتان خوب نيست اما دوست عزيز تصميم گيري براي طلاق از جمله مهم ترين تصميمات زندگي است كه ميتواند پيامدهاي چند ساله يا مادام العمر بهمراه داشته باشد.طلاق موجب تغيير و اندوه ميشود ،زيرا رابطه ايي كه باهزاران اميد و آرزو تشكيل شده بود خاتمه ميدهد.احساس نااميدي تنهايي،شكست،طرد شدن و ..از جمله پيامدهايي هستند كه ممكن است در مسير پر آسيب طلاق بر روح وروان فرد غلبه كنند .آيا تصميم تان براي طلاق يك تصميم منطقي و ازروي خودآگاهي است يا يك تصميم احساسي و صرفا واكنشي است؟
اختلافات و مشكلات تان چقدر بزرگ است و چقدر از هم فاصله داريد ؟چرا چنين احساسي پيدا كرده ايد ؟و چه مدت است كه اين افكار و احساسات شما را مشغول كرده است ؟آيا مسئله تان انقدر سخت است كه فكر ميكنيد طلاق تنها راه نجات و تصميم درست براي شماست ؟نگاهي دقيق به خودتان بيندازيد و رفتارهاي خودتان را در مشكل بسنجيد،فكر كنيد چه چيزهايي بايد تغيير كند ؟سهم شما در اين مسئله چيست ؟اگر هنوز همسرتان را دوست داريد و ميخواهيد زندگيتان درست شود ،بهتر است از يك روانشناس به صورت حضوري كمك بگيريد و ببينيد چرا چنين افكاري پيدا كرده ايد و در اين صورت ميتوانيد بهترين تصميم را بگيريد .

                    شاد و موفق باشيد 🌷🙏🏻