علت ناموفق بودن آی وی اف

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 36 بازدید 2 تبادل تجربه

سلام، من تقریبا دو ماه پیش ای واف کردم و دوتا جنین ۵ روزه بلاست (که یکیشون نرمال بود با ژنتیک‌تست aCGH و اون یکی ابنرمال بودش ) انتقال دادم. هفته پیش اولین التراسوند انجام دادم که قلب جنین و‌ ندید و امروز همه التراسوند دوم گفت ساک حاملگی کوچیکتر از هفته پیش شده، به نظر شما دلیلش چیه!؟ دکتر گفت داروها رو‌ قطع کن تا سقط بشه! میشه راهنماییم کنید! این دوتا جنین و فقط داشتم!

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۶ جنسیت زن شغل دانشجو وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

شانس کلی بارداری درهرسیکل IVFدر شرایط ایده آل حداکثر۴۰ درصد است و قرار نیست که همه موارد موفق باشد.و موفقیت یاعدم موفقیت IVF به عوامل متعددی بستگی دارد و بررسی آن به کمک پزشکی که کار را انجام داده امکان پذیراست.

تجربه شما

ساک اگر کوچک شده به عبارتی چروکیده شده و رشد نکرده و سقط خواهد شد.

البته درمواردی ممکن است سونو اشتباه کند. بهتر است یک بار دیگر هم سونو را تکرار کنید

@دکتر_مرجان_قاجار

مرسی از پاسخ تون

دکتر قاجار مرسی از پاسختون، آیا کوچیک‌شدن ساک حاملگی نرمال هستش!؟