بی بی چک منفی و هاله

41 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام.من تاریخ اولین روز قاعدگی قبلیم ۲۹ دی بود .۲۵ روز مونده بی بی چک زدم تا الان که ۴ روز گذشته همش یا منفی میفته یا یه هاله صورتی خیلی کمرنگ که باید دقت شه. کمر درد دارم و زیر دلم درده اما مرتب نه. الان باردارم یا نه؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۷ شغل خانه دار
پاسخ مشاور

کارشناس مامایی

سلام

علائم پریودی و بارداری شبیه هم هستند

فقط آزمایش خون بدهید

تجربه شما

سلام خانوم دکتر من ۱۴ بهمن پریود شدم و ۱۸ ام روز آخر پریودیم بود،، از روز ۱۹ بهمن تا ۲۵ بهمن یک روز در میون نزدیکی داشتم، یعنی روز ۶ و ۸ و‌ ۱۰ و‌ ۱۲ پریودی، روز ۱۳ تخمک گذاریم شد که به شدت درد داشتم، دو‌ سه  روز دیگه وقت پریودمه، احتمال بارداری هست یا پریود میشم؟

@azadehb

سلام

در صورتیکه با تست یا سونو متوجه شدید که روز ۱۳ سیکلتون روز تخمک گذاری هست توصیه میشه تا ۳ روز بعد از آن نزدیکی داشته باشید

ضمن اینکه تا موعد پریود شما نرسد نمیتوان هیچ نظر قطعی داد. صبر کنید و از تست استفاده کنید.