سلام من ۲۷ هفته هستم  تو ۱۸ هفته جنین حالت بریچ داشت الانم فشار به مثانه ام میاره لگدلش هم پایین احساس میشه و خیلی در آذیتم این حالت بریچ خطرناک نیست که خدا نکرده دچار زایمان زودرس بشم ممنون

اطلاعات تکمیلی

جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

کارشناس مامایی

سلام

بچه به مرور میچرخه و سرش میاد پایین

این حالت پا بچه که حس میکنید بیشتر حس شماست

ممکنه در فعالیتهای زیاد بیشتر بشه

اول اینکه استراحت کنید و درصورتیکه با استراحت بهتر شد مشکل نداره ولی اگر ادامه داشت حتما با پزشک خودتون مطرح کنید