جذب هماتوم در بارداری

سلام دکتر گفت تهدید به سقطی گف سلام 6 هفته رفتم سونو گفت هماتوم هلالی 5*18 داری رفتم دکتر گفت با استراحت جذب میشه دوباره بعد از ده روز سونو دادم گفت هماتوم بزرگتر شده 9*19 میلی خیلی نگرانم چقدر زمان میبره تا جذب بشه باخونریزی جذب میشه لطفا راهنماییم کنید ممنون

اطلاعات تکمیلی

سن 29 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

قابل پیش بینی نیست.تهدید به سقط وجود دارد.گاهی به تدریج هماتوم جذب میشود و گاهی هم سقط میشود. درحال حاضر فقط استراحت. نداشتن نزدیکی و مصرف دارو توصیه میشود