افزایش ترشحات بعد از زایمان

سلام ۲۷ سالمه

۵ ماه از زایمانم میگذره و بخاطر نی نی از قبل از دوماهگیش من و نی نی اومدیم شهرخودمون و همسرم تهرانه گاهی میاد و میره( رابطه جنسی نداریم) ولی الان دو سه روزه مثل نشتی کیسه آب ازم آب بدون بو خارج میشه. به نظرتون چیز مهمی هستش؟ ۴۰ روز بعد زایمان خونریزیم قطع شد ( سزارین بودم) دکتر هم نرفتم تا الان برای جلوگیری هم قرص و... استفاده نکردم

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۷ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

کارشناس مامایی

سلام
بهتره جهت کنترل و معاینه واژینال مراجعه کنید که در صورتیکه عفونت است حتما درمان شود