میل جنسی بالا

سلام عرض ادب

من بیست ساله هستم و به تازگی عروسی کردم ،

مادرم تعریف میکرد از زمان کودکی قبل از راه رفتن و حرف زدن به شکم میخوابیدم و تکون تکون میخوردم کمی بعد بی‌حال و سست به خواب میرفتم میگفت اطرافیان اون رو سرزنش میکردن که حتما جلوی نوزاد کاری کردید که اینجوری شده بلندم میکردن هم گریه میکردم از زمانی که عقلم رسید این عمل با من بود از چهارسالگی جسته گریخته خاطرم هست هیچوقت از کسی یاد نگرفتم بلد بودمش انگار با من زاده شده بود هر چقدر پدر مادر و برادرم با قاشق دستم رو داغ میکردن و دعوا و تهدید ، لذت اون کار انقدر شدید بود که فقط باعث یواشکی شدنش شد تا کمی بزرگ شدم و فهمیدم خودارضایی و .. چی هست و غیره یازده سالگی احساس گناه میکردم بعد از انجامش و نفرت پیدا میکردم از خودم تقریبا هر روز و هر وقت که میتونستم این عملو تکرار میکردم یک جورایی ناخودآگاه بود لذتش به اعتیاد تبدیل شده بود نمیدونم عادت ،دوازده سالگی به بلوغ رسیدم دیگه همه چی رو میدونستم یک جورای خیلی جلوتر از سنم بودم طوری که وقتی پریود شدم خیلی عادی به مادرم اطلاع دادم و لبخند زدم ! هرگز این عملو ترک نکردم برام امکان ناپذیره ضمنا و فوق‌العاده میل جنسی بالایی دارم الان که متاهل شدم و ارگاسم در رابطه با همسرم رو تجربه کردم برام تعجب‌آوره که ارگاسم و اون عمل که از بچگی همراه من بود یکی هستند،و گیج شدم به جایی نمیرسه ذهنم. مشکل دیگر من الان در زندگی متاهلی میل جنسی شدیدمه همسرم گرم مزاج به حساب میاد تقریبا و یک روز درمیون اوکیه ، به اصرار من بتونه هر روز رابطه داریم مشکل من چیز دیگریست با اینکه در هر رابطه با همسرم به اوج میرسم و سیرابی من فقط ربع ساعت دوام داره ! یا نیم ساعت باز با هر حرکتی تحریک میشوم و وقتایی که خسته و بی حوصله‌ست یا حتی گاهی بعد از رابطه من پنهانی به همون عمل رو میارم و احساس میکنم هرگز سیر نمیشم و یک جورایی برام عذاب آور شده و تو زندگی متاهلیم داره تاثیر میزاره و رو به افسردگی میرم و فکر میکنم همسرم نمیتونه آرومم کنه و سرخورده میشم با اینکه منطقم میگه ابدا سرد مزاج نیست ! بلکه من سیری ناپذیرم

و حدود یکساله موهای صورت و گردنم زیاد و زخیم و ریش مانند شده و روی قفسه سینه‌ام هم دو سه دونه موهای سیاه زخیم رشد میکنه پریو‌های نامنظمی دارم تقریبا مخصوصا اگر قرص اورژانسی مصرف کنم و در حال حاضر در این ماه عادت نشدم و بی بی‌چک منفی بود اما پریود هم نشدم

نمیدونم مشکل هورمونی دارم یا چی

آیا این میل شدید بیماریه ؟ مشکل دارم ؟

دارویی برای سرد شدن مزاج بانوان وجود داره ؟

گاهی اوقات حس میکنم خودم رو به همسرم تحمیل میکنم و باعث زده شدنش میشم متنفر میشم از خودم و اون و همه چیز و حس و بدنم که نه خسته میشه نه کم میاره و افسرده گریان میشم

امیدوارم بتونید کمکم کنید با سپاس

اطلاعات تکمیلی

سن 20 جنسیت زن شغل خانه‌دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده و زوج درمانی

سلام

علت دقیق میل جنسی بیش از حد بالا، ناشناخته است، اما تحقیقات نشان می‌دهد که احتمالاً بین میل شدید جنسی و دیگر مشکلات سلامت روانی و جسمانی، ارتباطی وجود دارد.

میل جنسی شدید می‌تواند عواقب جدی فراتر از خطرات سلامت جنسی را به دنبال داشته باشد.مثل:

  • مشکلات ارتباطی و رابطه بین فردی
  • از دست دادن علاقه به مسائل غیر جنسی
  • اعتماد به نفس پایین و ناامیدی

و......

توصیه میشود از تحریک جنسی اجتناب کنید. از تماشای فیلم مستهجن پرهیز کنید و یا کتاب‌های مفید مطالعه کنید. با دقت در افکار خود اشیاء خاص، محیط و یا افرادی که موجب تحریک جنسی در شما می‌شود را بیابید و تا آنجا که ممکن است از آنها دوری کنید.

.ورزش مداوم و منظم را انجام دهید.هر چه بدن خود را فعال نگه دارید، تقلای جسمی و فشار روحی برای ایجاد رابطه جنسی را احساس نخواهید کرد

از خود ارضائی پرهیز کنید. هر گاه متوجه تحریک جنسی خود شدید، تصاویر غیرجنسی را تجسم کنید و سعی کنید خود را درگیر فعالیت‌های دیگر کنید تا زمانی که احساس و میل جنسی شما فروکش کند.

بنظر میاد شما دچار اعتیاد جنسی شده اید فرد مبتلا به اعتیاد جنسی دارای میل جنسی بیش از حد فعال و وسواس جنسی است.

لذا حتما به روانپزشک و متخصص اورولوژی مراجعه بفرمایید