اقدام به بارداری و مسافرت

سلام وقتتون بخیر

من ۲۴ سال سن دارم گروه خونی من و همسرم مثبت منفی هستیم در بارداری اولم آمپول روگام زدم دخترم الان ۵ سالشه  و دکتر گفتش که باید برای بچه دوم حتما دو ماهگی آمپول رو بزنی وگرنه سقط میشه  .پارسال اقدام به بارداری و بچه دوم کردیم ،به دکترم گفتم سر زایمان اولم دکتر تاکید داشته برای بارداری دوم حتما دو ماهگی روگام بزنم اما دکتر گفتش لازم نیست و ۷ ماهگی باید بزنی . جنین سالم و طبیعی بود همه چی اما در هفته ۱۱ بارداری لک قهوه ای دیدم سونو دادم گفتش از هفته ۸ تا ۵ روز بعدش رشد داشته و رشدش قطع شده و کورتاژ کردم. من و همسرم هنوزم میگیم بخاطر نزدن رگام بوده

الان اقدام به بارداری داریم در این ماه اگر خدا بخواد

سوالم اینکه ما خانواده هامون شهرستان هستن عید میخوایم ۵ روز بریم شهرستان و برگردیم

اگر در همین اسفند اقدام کنیم مشکلی پیش نمیاد ؟ضرری یا خطری نداره؟

خواهش میکنم راهنمایی کنید

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۴ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام روتين همونی كه دكتر دوم گفتن يكبار در ٧ ماهگی جنين و بار دوم بعد از گرفتن آزمايش نوزاد متولد شده در صورت منفی بودن بعد از زايمان

اما بعد از سقط معمولا ٣ ماه مادر استراحت ميكنه و در اين ٣ ماه قرص آهن و اسيد فوليک و ويتامين ميخوره تقويت كه شد بعد از مسافرت (چون سابقه سقط داشتيد) تصميم به بارداری ميگيره