وقتتون بخیر اگه میشه جوابمو بدین لطفا من یک رابطه بدون جلوگیری داشتم و اینکه چون قرص کابرگولین میخورم تصمیم گرفتم قرص اورژانسی بخورم گفتم یک وقت ضرر نداشته باشه😭😭😭 حالا اشتباه کردم یا نه؟ سوال دومم اینه که من برای تنظیم عادتم دوفاستونم باید بخورم از 3روز دیگه میخواستم بدونم خونریزی بعد از اورژانسی کی هست؟ و اینکه من سر موقعم دوفاستونمو مصرف کنم؟ تورخدا جواب درست درمون بهم بدین😭😭

اطلاعات تکمیلی

سن 22 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام

اگر قصد بارداری ندارید روش مطمئن انتخاب کنید. اگر روش اورژانسی موثر بیفتد ۷ روز بعد خونریزی مختصری را تجربه میکنید بعد از آن طبق دستور پزشکتان محاسبه کنید و دارو را میل کنید.‌روز خوش