تلفظ اشتباه حروف در کودک

سلام پسرم ۴ ساله و فوق العاده باهوشه. تموم حروفها رو میتونه بخونه یا با گوشی تایپ کنه اسم خودش و خیلی کلمه های دیگه رو مینویسه خیلی شعر حفظ کرده اما چند وقتی هست توی تلفظ حرف پ و ب مشکل پیدا کرده مثلا به بیا میگه پیا یا معمولا به حرف ب میگه پ در صورتی که قبلا اینجور نبود. مشکلش چیه؟ خیلی نگرانشم تو رو خدا بگین چکار کنم

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۱ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

گفتاردرمانگر

سلام وقت شما بخیر

فقط /ب/ رو/پ/ تلفظ می کنه؟

بجز ابتدای کلمات در بقیه جایگاه ها این خطای تولیدی رو داره مثلا کتاب رو /کتاپ /میگه ؟

متوجه خطای تولیدی خودش هست؟ یا شما اصلاح می کنید؟ اگر ازش بخواین اصلاح شده شو تولید کنه میتونه یا بازهم اشتباه میگه؟

تمیز شنیداری بین ۲تا صدارو داره؟

از نظر شنوایی مشکل خاصی وجود نداره؟

به صورت کلی این یک نوع خطای تولیدی از نوع جابه جایی هست که معمولا با افزایش دقت شنیداری و تمرکز بر روی حالت تولید بر طرف می شود به صورت خود به خودی.

البته اگر تعداد و تنوع خطاها بیشتر شد حتما به همکاران گفتاردرمان مراجعه کنید

شاد و پیروز باشید🌹