مشکل ناباروری

25 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام و عرض ادب

بنده ۳۹ سال دارم و ۶ ماه هست که برای بارداری اقدام کرده ام . آزمایشات همسرم نرمال هست . سه دوره لتروزول و آمپول hcg زدم اما نتیجه نگرفتم فقط فیبروم هام بزرگتر شدند به نظر شما چه کنم؟؟؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۹ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

عزیزم فیبرومتون سایزش چقدره و کجا قرار گرفته؟

فیبروهای خیلی بزرگ احتمال ناباروری دارن اونم به محلش بستگی داره

تجربه شما

سلام تشکر از شما

یک فیبروم سابسروزال دارم که دو ماه پیش ۳ سانت بود و الان ۴۵ م م شده و دو فیبروم اینترمورال که قبلا زیر 1 سانت و الان 51 م م شده اند....نگرانیم از این هست که هر سری با خوردن داروهای هورمونی دارن بزرگ میشن

@مهتابین

سلام

با توجه به اینکه فیبروم های شما افزایش سایز داشتند می بایست اول نسبت به درمان اونها اقدام کنید و بعد برای بارداری اقدام بفرمایید

به نظر من شما به یه متخصص حاذق مراجعه بفرمایید