حساسیت نسبت به همسر

سلام خسته نباشید ممنون میشم راهنماییم کنین 😻

من ۲۱ساله هستم شوهرم ۳۰

من فعلا دیپلم و ایشون ارشد دارن ازدواجمون سنتی بود و دوتا بچه کوچیک داریم

من خیلی حساسم رو همه چی...

میدونم غیرت زنانه مفهومی نداره اما خب...!!

شوهرم خانوادش عادی هستن اما خانواده من مذهبی هستند و من تو عمرم ماهواره نگاه نکردم

اما شوهرم از بچگی جلو ماهواره بزرگ شده بوده

بهش اعتماد دارم چون فعلا چیزی ازش ندیدم

تنها خصلت بدش اینه که گاهی مخفیانه وقتی خونه نیستم فیلم های مستهجن نگاه میکنه...

من با وجود دوتا زایمان هنوز طراوت و ورزش و آراستگی خودم رو دارم در هفته ۳ بار رابطه داریم به گفته خودش خیلی ازم راضیه..

امروز هم مثل روزهای دیگه اصرار داره که کانالای ایرانی براش جذابیتی ندارن و میخواد ماهواره نصب کنه..منم بشدت مخالفم

درسته بیکار نیست که ۲۴ساعت بشینه پاش اما  اعصابمو خورد میکنه منم سر بچه ها خالی میکنم دست خودم نیست نمیخوام جز من از کسی دیگه ای خوشش بیاد

و ((مقایسه)) شدن رو دوست ندارم

توروخدا کمکم کنین که یه آدم بیخیال باشم😢😢

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۱ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام و وقت بخیر خدمت شما
درباره این تصمیم میتونید با توافق هم محدودیتهایی رو در نظر بگیرید و شما هم دلایل مخالفتتون رو با ایشون در میون بگذارید. اون چیزی که در گذشته هردوی شما تحت تاثیر محیط خانوادگی و غیره به شما گفته شده مربوط به قبل هست باید ببینید آیا در شرایط فعلی با توجه به استقلال بعد از اردواجتون هم همون دیدگاه و نظرهای سابق رو دارید ؟ بد نیست به مرور جدیدی به افکار خود بپردازید و سپس تصمیم نهایی رو در کنار همسرتون بگیرید