سلام ببخشید من دندون پنجم با آب خیلی سرد درد میگرفت رفتم درمانگاه برام سطحی پرکرد و گفت دندونت سوراخ نداره اصلا ولی هنوز با فشار درد میگیره آیا طبیعیه و اینکه چطور تو بیست ثانیه پر کردش آخه تو مطب حدلقل نیم ساعت طول میکشه

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۳ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

دندانپزشک متخصص کودک

سلام والا پرکردن در ۲۰ ثانیه رو من بلد نیستم ولی اگه با فشار درد دارید ممکنه ترمیم دندان بلند باشه.درهرحال اگه درد ادامه داره بهتره یک عکس از همون تک دندان بگیرید و به دندانپزشک معتمدتون مراجعه کنین.