باسلام.۲۶روزه برای بچه دوم سزارین شدم.ازروز۱۵یک قسمت بخیه هام  هرچندروزیکبارقرمزمیشه وچرک وخونابه درمیاد.دکترم مرتب آنتی بیوتیک داده ولی اثرنداشته.حالاگفته عسل بذار.میگه به بخیه جذبی حساسیت داشتی.میخواستم ببینم احتمال داره این حساسیت روی لایه های زیرین هم اثرگذاشته باشه واحتیاج به جراحی وبخیه مجددپیداکنم؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۶ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز خیر نیازی به بخیه مجدد نیست بهتر است تحت نظر پزشک از پمادهای آنتی بیوتیکی استفاده کنید تا مشکل شما برطرف شود موفق باشید