دیسک کمر

سلام بنده چندین سال پیش از ارتفاعی افتادم و کمرم آسیب دید ،چند وقت پیش از شدت درد کمرم به پزشک مراجعه کردم و ام آر آی دادم.گفتن دیسک داری بین مهره ای ۴ و ۵ البته کمی آسیب دیدگی دنده ها،البته کلا استخوانهام همیشه درد داره تو کل بدنم بخصوص در مفاصلم. بهم گلوکوزامین و کلسیم پور همراه با ویتامین دی دادند، دوماه مصرف کردم چندان تاثیری ندیدم. کمی ایستاده باشم یا کمی زیاد بشینم کمرم وحشتناک درد میکنه.و به محض بلند شدن از زمین تا مدتی حالت دولا میمونم ،لطفا کمی راهنمایی بفرمایید،تا ابد باید این وضعیت رو داشته باشم؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۸ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

فیزیوتراپیست

سلام دوست عزيز

اگر آسيب ديسک بين مهره ای دارين حتما فيزيوتراپی و آب درمانی كه اولين درمان اين عارضه هست را زير نظر يه متخصص  فيزيوتراپی خوب شروع كنين

فيزيوتراپی به درمانتون كمک ميكنه مكمل ها هم در كنار درمانتون به مرور زمان تاثيرات خودشونو ميذارن . اونارو حتما ادامه بدين

و اگر هميشه همه مفاصلتون درد دارين حتما يه ويزيت نزد متخصص روماتولوژی هم برين