افسردگی بعد از زایمان

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 23 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام من حدود ۴۹ روز پیش زایمان کردم

و خیلی حالم بد هست افسردگی گرفتم از زندگی خسته ام دلم میخواد فقط بمیرم

پیش روانپزشک رفتم و بهم دارو داد خانواده نذاشتن که ادامه بدم به خوردن داروها گفتن معتاد میشی و نمیتونی ترک کنی

اسم داروها

سرترالین ۵۰ و هالوپریدول ۵/. هست

آیا اعتیاد آور هستن؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۲ جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

روانپزشک و متخصص اعصاب و روان

سلام.این داروها به هیچ وجه اعتیاد آورنیستند.اگر داروهایتان رامصرف ننمایید احتمال تشدید بیماری ودر موارد شدید احتمال صدمه به خودتان یا فرزندتان وجود دارد.

تجربه شما

خوب در صورت ادامه دادن به دارو ممکن نیست معتاد بشی و نتونی ترکش کنی؟