تردید برای مهاجرت

با سلام و خسته نباشید شوهر من در شهر کار میکنه و خونمون تو شهرستانه اینجا هیچ امکانات خوبی نداریم نه مدرسه خوبی نه اورژانسی فقط آب و هواش خوبه و تمام فامیل دور همیم و از تمام زندگیم سرک میکشن من تصمیم گرفتم به شهر محل کار شوهرم بروم و باید خونه اجاره کنم اونجا

خیلی استرس وحشتناکی دارم که آیا پشیمون نمیشم چون شهری که میرم کرمان و امکاناتش عالیه فقط میگم آیا امنیت داره نداره تا حالا تجربه زندگی در شهر بزرگ نداشتم دو تا بچه هم دارم هیچ تفریحی اینجا ندارن نظر شما چیه؟ خیلی درگیرم خیلی

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۰ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده و زوج درمانی

با سلام و وقت بخیر
تصمیم برای رشد و پیشرفت نشان از ذهن کمال طلب شما دارد و در واقع این سبک تفکر جسارت می خواهد که شما آنرا دارید. اضطراب شما قابل در ک و تا حدودی طبیعی است زیرا تغییر شرایط همیشه استرس زا است
اما به این نکته مهم دقت فرمایید انسان بطور ذاتی استعداد پشیمان شدن دارد در واقع شما هر تصمیمی بگیرید در نهایت پشیمان خواهید شد زیرا هر انتخابی پیامدهایی به دنبال خواهد داشت که ممکن است آرامش و تعادل اولیه زندگی را برهم بزند ، بنابراین پشیمانی اجتناب ناپذیر است اما میتوانیم با بررسی همه جانبه شرایط ، میزان پشیمانی را به حداقل برسانیم . بهترین تکنیک برای گرفتن هر تصمیمی تکنیک سود و زیان است . در یک برگه دو ستون بکشید بالای ستون ها بنوسید : انتقال محل سکونت به کرمان ، در ستون اول بنوسید مزایا و ستون دوم معایب
سپس تمام مزایا و معایب جابجایی محل سکونت را بنوسید و در انتها بررسی کنید کدام ستون سنگین تر است و آنگاه تصمیم نهایی را برگزینید ، این تکنیک را همراه همسرتان انجام دهید تا با کمک یکدیگر و منطقی تر در مورد سود و زیان های این تصمیم فکر کنید و همه جوانب را بسنجید.
در نهایت چنانچه تصمیم گرفتید کوچ کنید ، برای مدیریت شرایط جدید میتوانید از پیش برنامه ریزی کنید ، محله ای که قرار است در آنجا ساکن شوید را بررسی کنید ، فروشگاهه ها ، امکانات محلی و دسترسی ها را پیش از اسباب کشی با کمک همسرتان بازبینی کنید تا در نهایت برای شرایط جدید آمادگی بیشتری داشته باشید . پس از انتخاب و تصمیم گیری به احساس پشیمانی بها ندهید زیرا ذهن انسان بطور طبیعی تمایل دارد به مسائل منفی بیشتر توجه کند اما شما می توانید آنرا مدیریت نمایید .