سلام آیا مصرف مولتی ویتامین ول من برای خانم باردار ایراد داره حتما باید ول وومن باشه؟

چون دکتر تو دفترچه همسرم برای من نوشت خودش گفت موردی نداره اما من میترسم مصرف کنم؟

اطلاعات تکمیلی

سن 21 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز شما به سن بارداری خود اشاره نکرده اید از هفته ۱۶ بارداری به بعد هفته ای ۳ بار می توانید از مکمل مولتی ویتامین استفاده کنید  خیر مصرف آن ضرری ندارد اما بعد از اتمام قرص بهتر است از قرص ول وومن یا مکمل های ویتامینی دیگر که مخصوص خانم های باردار هست استفاده کنید موفق باشید.