ترشح و نشت آب از واژن

سلام. بنده هفته ٢٣ بارداری هستم. ترشح دارم مايل به زرد ازطرفی جديداً يک مقدار لباس زيرمم خيس ميشه. مشكل خاصی هست؟

اطلاعات تکمیلی

سن ٣٣ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز نگران نباشید در دوران بارداری به علت تغییرات هورمونی ترشحات واژن افزایش می یابد و این مسئله طبیعی است اگر سوزش وخارش و یا ترشحات رنگی و بد بو داشتید آن وقت نیاز به پیگیری وجود دارد موفق باشید